İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Sosyal Hizmetler Dairesi, ihtiyaçlı olan ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettirecek

Sosyal Hizmetler Dairesi, ihtiyaçlı olan ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettirecek

Sosyal Hizmetler Dairesi, ekonomik yönden ihtiyaçlı olan ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettireceğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 06/07/23 10:05
okuma süresi: 1 dak.
Sosyal Hizmetler Dairesi, ihtiyaçlı olan ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettirecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi, daireden yardım alan ailelerin çocukları ile ekonomik yönden ihtiyaçlı olan ailelerin çocuklarını ücretsiz sünnet ettireceğini duyurdu.

Sağlık Bakanlığı ile işbirliği içerisinde 17 Temmuz – 18   Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sünnetler için, Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından başvuru kabul edileceği belirtildi.

Başvurular, ikamet edilen bölgedeki Sosyal Hizmetler Dairesi Şube ve Bürolarına yapılacağı açıklandı. Daha detaylı bilgi, 22 73 743 numaralı telefondan, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü’nden alınacağı bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.