Maliye Bakanlığı’na sözleşmeli personel istihdam edildi
Bakanlar Kurulu, Göktuğ Coşkun’un bir yıl süreyle sözleşmeli personel olarak Maliye Bakanlığı’na istihdam edilmesine karar verdi.
Maliye Bakanlığı’nda sözleşmeli personel istihdamı gerçekleşti. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Bakanlar Kurulu Göktuğ Coşkun’un bir yıl süreyle sözleşmeli personel olarak istihdam edilmesine kara verdi.
Söz konusu istihdamın Kamu Görevlileri Yasası ve Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası uyarınca yapıldığı bildirildi.
Karar metni şu şekilde:
“Bakanlar Kurulu, Maliye Bakanlığı bünyesinde görev yapmak üzere Göktuğ Coşkun'un hizmetlerine ihtiyaç duyulduğundan, değiştirilmiş şekliyle 7/1979 sayılı Kamu Görevlileri Yasası'nın 6'ncı maddesinin (2)'nci fıkrası ile değiştirilmiş şekliyle 47/2010 sayılı Kamu Çalışanlarının Aylık (Maaş-Ücret) ve Diğer Ödeneklerinin Düzenlenmesi Yasası'nın 6'ncı maddesinin (2)'nci fıkrası uyarınca, önergeye ekli sözleşme metnine bağlı olarak 1 (bir) yıl süre ile Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmesine ve gerekli ödeneğin, Maliye Bakanlığı Bütçesi altında yer alan 07-01-01-1-2-1-01-2-1-01 "Sözleşmeli Personelin Ücretleri" kaleminden karşılanmasına karar verdi.”

Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.