Zeki Çeler'den aktif siyaset mesajı
Yaptığı açıklamalarla TDP Genel Başkanlığı’na göz kırpan eski çalışma ve sosyal güvenlik bakanlarından Zeki Çeler, sosyal medya aracılığıyla aktif siyaset mesajı gönderdi.
Toplumcu Demokrasi Partisi’nin (TDP) kurultay tarihi yaklaşırken, yaptığı açıklamalarla genel başkanlığı göz kırpan Eski çalışma ve sosyal güvenlik bakanlarından Zeki Çeler’den yeni bir mesaj var.
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çeler, topladığı mantarların fotoğrafını paylaştı; “Çok aktif bir siyasi dönem öncesi doğada zaman geçirmenin bereketi” ifadesini kullandı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.