Hasan Karlıtaş: Mavi Köşk yalanlarına son vermeliyiz
Lefke Turizm Derneği Başkanı Hasan Karlıtaş, Mavi Köşk ile ilgili anlatılanlara tepki göstererek, “Yalanlara son vermeliyiz” dedi.
Lefke Turizm Derneği Başkanı Hasan Karlıtaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada
turistik yerlerden Mavi Köşk hakkındaki yanıltıcı bilgilerin sona erdirilmesi çağrısında bulundu. Mavi Köşk’e dair dolaşan bilgilerin neredeyse tümünün yalan olduğunun altını çizen Karlıtaş,
Mavi Köşk’ün sahibi olarak bilinen Pavlos Pavlides’in hukuk tahsili almasına rağmen Makarios’un avukatı olmadığını belirtti. Karlıtaş, Pavlides’in aslen İtalyan olmadığını ve Kıbrıslı Rum bir iş insanı olduğunu ifade etti.
Pavlides’in Mavi Köşk’ü 1950’lerde değil, 1973’te inşa ettiğini kaydeden Karlıtaş, yanlış bilgilerin daha fazla çoğaltılmaması gerektiğini vurguladı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.