Metin Güllü: Kazanan da kaybeden de bizimdir
UBP İskele İlçe Başkanı Metin Güllü, bugün yapılan seçimlerle ilgili konuşarak, "Kazanan da kaybeden de bizimdir" dedi.
Ulusal Birlik Partisi'nin (UBP) İskele İlçe Başkanlığı seçimlerinde, mevcut başkan Metin Güllü tek aday olarak görevine devam edecek. Ancak parti içindeki diğer seçimler heyecanla takip ediliyor.
Kıbrıs Postası’na konuşan Metin Güllü, "İskele’de sadece Kadın Kolları Başkanlığı yarışı var. Mevcut başkan Amber Uygun ve yeni aday Fatma Darben bu görev için yarışıyor. Önemli olan birlik beraberliktir. Kazanan da kaybeden de bizimdir" dedi.
Güllü, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparken, Kadın Kolları Başkanlığı seçiminin sonucunun merakla beklendiğini belirtti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.