Başbakan Üstel ve hükümet ortakları bugün Ankara’ya gidiyor
Başbakan Ünal Üstel ve hükümet ortakları bugün Ankara’ya gidiyor. Üstel’e Arıklı ve Ataoğlu eşlik edecek.
Kıbrıs Postası’nın elde ettiği bilgilere göre Başbakan Ünal Üstel ve hükümet ortakları bugün Ankara’ya gidiyor.
Üstel’e Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı ile Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ve Maliye Bakanı Özdemir Berova eşlik edecek.
YENİ DÖNEMİN YOL HARİTASI ELE ALINACAK
Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, ziyaret kapsamında yarın ikili ve heyetlerarası görüşmeler yarın yapılacak. Görüşmelerde, 2026 İktisadi ve Mali İşbirliği Protokolü ele alınacak; iki ülke arasındaki devam eden projeler değerlendirilecek ve yeni başlatılacak projeler hakkında istişarelerde bulunulacak.
Açıklamada, ziyaretin ana gündemini "KKTC’nin ekonomik sürdürülebilirliğini güçlendirecek yapısal adımlar, altyapı yatırımları, enerji, ulaştırma ve dijitalleşme alanlarındaki yeni projelerin" oluşturduğu belirtildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.