İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

En çok yağışı Kalkanlı aldı

En çok yağışı Kalkanlı aldı

Meteoroloji Dairesi son 24 saatte en çok yağışı metrekareye 28 kilogram ile Kalkanlı’nın aldığını açıkladı.

Yayın Tarihi: 27/12/25 12:15
okuma süresi: 1 dak.
En çok yağışı Kalkanlı aldı

Meteoroloji Dairesi’nin açıklamasına göre, dün sabah 8.00’den bu sabah 8.00’e kadar gerçekleşen yağışların yörelere göre dağılımı şöyle:

“Çamlıbel metrekareye 25, Kozanköy 22, Kaleburnu 21, Sipahi 20, Selvilitepe ve Lapta 11, Türkeli, Alsancak 9, Zümrütköy 8, Girne 7, Karaoğlanoğlu ve Boğaz 5, Akdeniz, Bostancı ve Yeşilırmak 4, Mehmetçik, Beylerbeyi 3 kilogram.”

Yağış alan diğer yörelerde ise metrekareye 0.1 ile 2 kilogram yağış kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.