Tufan Erhürman: Bir ülkeyi hep birlikte yaratma yolundaki adımları 2026'da atmaya başlayacağız
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, 2025’in “bu böyle gitmez” denilen bir yıl olduğunu belirterek, 2026’da Kıbrıs Türk halkının yeniden doğuşu için birlikte çalışacaklarını vurguladı.
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 2025’in pek çok alanda “bu böyle gitmez” düşüncesinin Kıbrıs Türk halkının aklında ve yüreğinde netleştiği bir yıl olduğunu ifade etti.
Erhürman, 2026’nın ise bu halkın “yeniden doğuşu”nun taşlarının hep birlikte döşeneceği yıl olacağını belirterek, ne “biz böyle iyiyiz” diyenlerin çabalarına ne de karamsarlığa yenileceklerini kaydetti.
Hep birlikte çok çalışacaklarını vurgulayan Erhürman, halkına olan güveninin tam olduğunu ifade ederek, çocuklara bırakılırken yüz kızartmayacak bir ülkeyi yaratma yolundaki adımların 2026’da atılmaya başlanacağını dile getirdi.
Umut konusuna da değinen Erhürman, “Umut nerede diye soruyorsanız yeri bellidir: Çocuklarımızın, gençlerimizin gözlerine bakın. Alın gülümsemelerini, yüreğinize yerleştirin ve arkanıza bakmadan yürüyün. Ben öyle yapacağım” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.