İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Fikri Ataoğlu’ndan Sivil Savunma’ya ziyaret: Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi hayati

Fikri Ataoğlu’ndan Sivil Savunma’ya ziyaret: Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi hayati

Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı personelinin doğal afetlerdeki özverili çalışmalarını takdir ederek, afetlere hazırlık ve müdahale süreçlerinde koordinasyonun önemine dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 02/01/26 16:14
okuma süresi: 2 dak.
Fikri Ataoğlu’ndan Sivil Savunma’ya ziyaret: Kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi hayati

Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Hakan Balaban'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ataoğlu, özellikle yaşanan doğal afetlerde halkın yardımına koşan Sivil Savunma Teşkilatı personeline teşekkür ederek, teşkilatın fedakârca ve özverili çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Balaban ise olası sel ve deprem durumlarında sahaya online müdahale edebildiklerini, görevli personelle canlı bilgi alışverişi sağlayarak anlık koordinasyon kurduklarını Bakan Ataoğlu’na aktardı.

Bakan Ataoğlu da yakın zamanda AFAD’ın desteğiyle, Jeoloji ve Maden Dairesi bünyesinde Deprem İzleme ve Değerlendirme Merkezi kurulduğunu belirterek, bu merkezin Sivil Savunma Teşkilatı ile uyum ve iş birliği içerisinde çalışmasının büyük önem taşıdığını vurguladı.

Ataoğlu, afetlere hazırlık ve müdahale süreçlerinde kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesinin, can ve mal kayıplarını en aza indirmek açısından hayati olduğunu ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.