Meclis Genel Kurulu toplandı: Üç yasa tasarısı gündeme alınacak
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, Ziya Öztürkler başkanlığında saat 14.40’ta toplandı; KKTC Ulusal Coğrafi Veri Altyapısı Protokolü’nün onayı ile Pul ve İş Yasası değişiklikleri ile Sayıştay raporu ele alınıyor.
Meclis Genel Kurulu, Ziya Öztürkler başkanlığında saat 14.40’da toplandı.
Genel Kurul’un gündeminde bugün, TC Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile KKTC Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ulusal Coğrafi Veri Altyapısının (KKTC-UCVA) Kurulmasına İlişkin Protokol (Onay) Yasa Tasarısı bulunuyor.
Genel Kurul’da ayrıca, “Pul (Değişiklik) Yasa Tasarısı”, “İş (Değişiklik) Yasa Tasarısı” ile Sayıştay Komitesi’nin, Gönyeli Belediyesi 2007 Mali Yılı Kesin Hesaplarının Denetimi Hakkındaki Sayıştay Denetim Raporu görüşülecek.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.