“Gelecek Bensem Umut Benim” seminerleri başladı
Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nün düzenlediği seminerler, Atleks Sanverler ve Bayraktar Ortaokullarında başladı. Sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik programda madde bağımlılığı, akran zorbalığı ve güvenli internet kullanımı gibi konular ele alınıyor.
Başbakan Yardımcılığı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Gençlik Dairesi Müdürlüğü’nün düzenli olarak gerçekleştirdiği “Gelecek Bensem Umut Benim” seminerleri bugün başladı. Seminerler, Atleks Sanverler ve Bayraktar Ortaokullarında Sosyal Hizmet Uzmanı Barış Başel’in sunumlarıyla gerçekleştirildi.
Gençlik Dairesi Müdürü Hüseyin Ozanoğlu da Atleks Sanverler Ortaokulu’ndaki seminere katılarak öğrencilerle birlikte programı takip etti.
Ozanoğlu, Başel’in ülke genelindeki tüm devlet okullarında öğrenim gören sekizinci sınıf öğrencilerine yönelik seminerler vereceğini belirtti. Seminerlerde madde bağımlılığı, akran zorbalığı, aile içi şiddet, güvenli internet kullanımı ve sağlıklı beslenme gibi konular ele alınacak.
Öğrencilerle bir araya gelen Başel ise madde bağımlılığı ile sigara ve alkolün zararları, akran zorbalığı, güvenli internet kullanımı ve sağlıklı beslenme konularında bilgilendirme yaptı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.