İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Kıb-Tek'ten kapsamlı elektrik kesintisi

Kıb-Tek'ten kapsamlı elektrik kesintisi

KIB-TEK, proje çalışması nedeniyle yarın 10.00-12.00 saatleri arasında Sütlüce, Pınarlı, Ulukışla ve askeri tesisler, Nergisli ağıllar, Aslanköy, Onalt tesisleri, Aslanköy Askeri Tesisleri, Gönendere, Tirmen, Tirmen İçme Suyu Pompası ile Ergenekon köyüne iki saat süreyle elektrik verilemeyeceğini duyurdu.

Yayın Tarihi: 09/03/26 09:38
Güncelleme Tarihi: 09/03/26 09:58
okuma süresi: 1 dak.
Kıb-Tek'ten kapsamlı elektrik kesintisi
A- A A+

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK) yarın bazı köylere iki saat elektrik verilemeyeceğini duyurdu. 

Proje çalışması nedeniyle yarın 10.00-12.00 saatleri arasında; Sütlüce , Pınarlı, Ulukışla ve askeri tesisler, Nergisli ağıllar, Aslanköy köy, Onalt tesisleri, Aslanköy Askeri Tesisleri, Gönendere, Tirmen, Tirmen İçme Suyu Pompası ve Ergenekon köyüne elektrik verilemeyecek.

Bafra bölgesinde bazı tesislere ve yerleşim bölgelerine yarın 09:00 ile 15:00 arası elektrik verilemeyecek.
 
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu'ndan yapılan duyuruda, yarın Bafra'da yapılacak bakım çalışması sebebiyle 09:00 ile 15:00 arasında Limak, Artemis, Mehmetçik  Plajı, Nuhun Gemisi Hotel, Concorde Hotel, atık su arıtma tesisi, tuzlu su arıtma tesisi, Bafra ve Thalassa Sitesi'ne elektrik verilemeyeceği belirtildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.