Kudret Özersay'ın Facebook hesabı askıya alındı: Gerekirse el broşürü dağıtacağız
HP Genel Başkanı Kudret Özersay'ın da Facebook hesabı askıya alındı, "Sesimizi duyurmak için gerekirse el broşürü dağıtacağız, köy köy dolaşacağız, billboardlara çıkacağız ve bu mesajı halkımıza ulaştıracağız” dedi.
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın da Facebook hesabı askıya alındı. Özersay, gelişmeyi partililerinin sosyal medya hesapları üzerinden yayımladığı video paylaşımı ile duyurdu.
Özersay, “Birileri bundan çok mutlu olabilir ama bizim de güleceğimiz günler olacak” ifadelerini kullandı.
Sürecin burada sona ermeyeceğini vurgulayan Özersay, mücadeleye farklı yollarla devam edeceklerini belirtti. Sosyal medya kısıtlamalarının kendilerini durduramayacağını dile getiren Özersay, halka ulaşmak için alternatif yöntemler kullanacaklarını söyledi.
Özersay, “Bu hırsızlıkları ve yolsuzlukları teker teker ortaya çıkardığımız gibi, buna verdiğimiz mücadeleyi aynı şekilde sürdüreceğiz. Sesimizi duyurmak için gerekirse el broşürü dağıtacağız, köy köy dolaşacağız, billboardlara çıkacağız ve bu mesajı halkımıza ulaştıracağız” dedi.
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın da Facebook hesabı askıya alındı.#kktc #haber #KudretÖzersay pic.twitter.com/lZYeKzz6pT
— Kıbrıs Postası (@kibris_postasi) April 14, 2026
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.