İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Karaman, Balıkesir, Ercan ve Demirhan’da elektrik kesintisi

Karaman, Balıkesir, Ercan ve Demirhan’da elektrik kesintisi

KIB-TEK, pazartesi günü orta gerilim şebeke çalışmaları ve “Parselasyona Akım Temini” projesi kapsamında bazı bölgelerde planlı elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.

Yayın Tarihi: 09/05/26 11:45
okuma süresi: 1 dak.
Karaman, Balıkesir, Ercan ve Demirhan’da elektrik kesintisi

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (KIB-TEK), pazartesi günü Girne ve Lefkoşa bölgelerinde planlı elektrik kesintileri yapılacağını duyurdu.

KIB-TEK’ten yapılan açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesi proje çalışması kapsamında Karaman köyünün doğusunda kalan bölge ile bölgedeki su motorlarına, 10.00 ile 13.00 saatleri arasında yaklaşık üç saat süreyle elektrik verilemeyecek.

Öte yandan “Parselasyona Akım Temini” projesi kapsamında ise 09.00 ile 11.00 saatleri arasında Balıkesir, eski Ercan Havaalanı’nın bir bölümü ile Demirhan kırsal kesim arsaları bölgesinde elektrik kesintisi uygulanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.