KTMMOB ile Gençlik Federasyonu arasında iş birliği görüşmesi
Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Genel Başkanı Görkem Çelik, Gençlik Federasyonu Başkanı Mustafa Özbilgehan ve beraberindeki heyeti kabul ederek gençlerin meslek örgütlerine katılımı ve ortak proje imkanları üzerine görüşme gerçekleştirdi.
Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (KTMMOB) Genel Başkanı Görkem Çelik, Gençlik Federasyonu Başkanı Mustafa Özbilgehan ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.
KTMMOB binasında gerçekleşen görüşmeye Gençlik Federasyonu’ndan Genel Başkan Yardımcıları Adil Bey ve İlayda Özbekoğlu, Genel Koordinatör Candoğan Özkan ve Gençlik Politikaları Teknik Komisyonu Üyesi Laden Molla katıldı.
Genel Başkan Görkem Çelik, kabulde yaptığı konuşmada Gençlik Federasyonu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
KTMMOB’nin 57. Dönemde planlanan çalışmalara ilişkin bilgi veren Çelik, gençlerle daha yoğun bir çalışma dönemi hedeflediklerini vurguladı. Çelik, yenilenmesi tamamlanarak yeniden hizmete açılan birlik binasını da gençlere gezdirerek “kapımız gençlere her zaman açıktır” dedi.
Gençlik Federasyonu Başkanı Mustafa Özbilgehan ise ziyaret kapsamında gençlik kuruluşlarının faaliyetleri ve gençlerin meslek örgütlerine katılımı hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. Özbilgehan, ulusal ve uluslararası projelerde kurumsal iş birliği konularını ele aldıklarını ifade etti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.