İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, İYİ Parti heyetini kabul etti

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, İYİ Parti heyetini kabul etti

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 52'nci yıl dönümü etkinlikleri kapsamında KKTC'ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın Tarihi: 20/07/26 13:52
Güncelleme Tarihi: 20/07/26 15:22
okuma süresi: 1 dak.
Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, İYİ Parti heyetini kabul etti
A- A A+

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramının 52’nci yıl dönümü etkinliklerine katılmak amacıyla KKTC’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Dışişleri Bakanlığından verilen bilgiye göre, kabulde Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Kemal Köprülü de hazır bulundu.

ERTUĞRULOĞLU, İSİPAB GENEL SEKRETER YARDIMCISI SİJANİ'Yİ VE BERABERİNDEKİ HEYETİ KABUL ETTİ

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 52’nci yıl dönümü kutlamalarına katılmak amacıyla KKTC’ye gelen, İslam İş Birliği Teşkilatı Parlamento Birliği (İSİPAB) Genel Sekreter Yardımcısı Büyükelçi Ali Asgar Mohammadi Sijani ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Dışişleri Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, kabulde Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Kemal Köprülü de hazır bulundu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.