Boğazköy, Dikmen ve birçok bölgede elektrik kesintisi yaşanacak
Kıb-Tek, orta gerilim şebekesinde yürütülecek proje çalışması nedeniyle bugün 17.00-18.00 saatleri arasında Boğazköy, Dikmen ve çevresindeki birçok bölgede elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.
Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu (Kıb-Tek) orta gerilim elektrik şebekesinde gerçekleştirilecek proje çalışması nedeniyle bugün bazı bölgelerde bir saatlik elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.
Kıb-Tek'ten yapılan açıklamada, 17.00 ile 18.00 saatleri arasında Boğazköy köy içi, Lefkoşa-Girne anayolu Boğaz Kavşağı, Hediyem Su bölgesi, Pınarbaşı, Kömürcü, St. Hilarion bölgesi, GKK Karargâhı bölgesi, Ağırdağ, Asok Villaları, Yukarı Dikmen, Yukarı Dikmen Su Kuyuları bölgesi, Yukarı Dikmen Ağıllar bölgesi, Dikmen Kırıkkale Asker, Dikmen köy içi ve Dikmen kırsal kesim arsaları bölgesinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi.
Açıklamada, çalışmaların seyrine göre elektrik enerjisinin belirtilen saatten daha erken veya daha geç verilebileceği belirtilerek, bu nedenle şebekede her an enerji varmış gibi davranılmasının önem taşıdığı vurgulandı.
Kıb-Tek, bölge halkının mağduriyet yaşamaması için gerekli tedbirleri almasını isterken, yaşanacak rahatsızlıktan dolayı özür diledi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.