En çok yağış Alevkayası’nda kaydedildi: Metrekareye 43 kilogram
Ülkede son 24 saatte en fazla yağış metrekareye 43 kilogramla Alevkayası’nda ölçüldü. Lefkoşa’da 27, Lapta’da 8, YDÜ’de 7 kilogram yağış kaydedilirken, diğer bölgelerde yağış miktarı 0,1 ile 6 kilogram arasında değişti.
Ülkede, dün sabah 08.00 ile bu sabah 08.00 saatleri arasında en fazla yağış, metrekareye 43 kg ile Alevkayası’nda kaydedildi.
Meteoroloji Dairesi’nden yapılan açıklamaya göre, 24 saatlik sürede, Lefkoşa’ya 27 kg, Lapta’ya 8 kg, YDÜ’ye 7 kg, Mallıdağ ve Esentepe’ye 6 kg, Selvilitepe’ye 5 kg ve Taşkent’e 3 kg yağış düştü.
Yağış alan diğer bölgelerde ise 0,1 ile 2 kg arası yağış oldu.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.