Meteoroloji Dairesi'nden denizlerde fırtına uyarısı
Meteoroloji Dairesi, yarın 12.00 ile 17.00 saatleri arasında Taurus ve Crusade deniz bölgelerinde rüzgarın kuvvetlenerek 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esmesinin beklendiğini duyurdu.
Meteoroloji Dairesi, yarın 12.00 ile 17.00 saatleri arasında denizlerinden Taurus ve Crusade’de fırtına uyarısı yaptı.
Daireden yapılan açıklamada, bölge denizlerinden Taurus’ta kuzey ve batı, Crusade’de ise güney ve batı yönlerinden esen rüzgârın zamanla kuvvetlenerek "8" kuvvetinde ve "fırtına" şeklinde esmesi beklendiği kaydedildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.