Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Hacı Ali Özel: Her türlü desteği vermeye hazırız
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Hacı Ali Özel, kazazedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve Türkiye’ye intikallerinin sağlanması için çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakan Yardımcısı Hacı Ali Özel, Girne Limanı açıklarında meydana gelen gemi kazası sonrasında KKTC’yi ziyaret ederek, Başbakan Ünal Üstel, Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek ve diğer üst düzey yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Yardımcısı Özel ayrıca, hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Özel, kazazedelerin ve vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve Türkiye’ye intikallerinin sağlanması konusunda çalışmaların devam ettiğini ve diğer her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.