Telefon hizmetlerinde bugün ve yarın kesinti yaşanacak
Telekomünikasyon Dairesi, hafta sonu boyunca Lefkoşa’nın bazı bölgelerinde telefon hizmetlerinde kesinti yaşanacağını duyurdu.
Daireden yapılan açıklamaya göre, geçici kesinti Lefkoşa’da yürütülen saha dolabı yenileme ve değişim çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın yapılacak.
Altyapının yeni sisteme aktarılması sırasında Gelibolu, Bakanlıklar, Kızılbaş ve Marmara bölgelerinin bir kısmında telefon hizmeti belirli süreyle verilemeyecek.
Açıklamada, çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hizmetin yeniden sağlanması için ekiplerin çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.