Cumhuriyet Meclisi yarın yasama ve denetim gündemiyle toplanacak
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, yarın saat 10.00’da yasama ve denetim gündemiyle toplanacak. Genel Kurul’da karar tasarılarının üçüncü görüşmelerinin yanı sıra güncel konuşmalar ve milletvekillerinin soruları ele alınacak.
Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, yarın saat 10.00'da yasama ve denetim gündemiyle toplanacak.
Meclisten verilen bilgiye göre, Genel Kurul’un yarınki gündemin ilk sıralarında sunuşlar ve bazı karar tasarılarının üçüncü görüşmeleri yer alıyor.
Genel Kurul’da güncel konuşmalar ile milletvekillerinin sözlü ve yazılı sorularına da yer verilecek.
Bir önceki görüşmesini 8 Ekim’de gerçekleştiren Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, seçimlere kadar 15 günde bir birleştirilmiş gündemle toplanma kararı almıştı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.