Liderler yarın ara bölgede görüşecek
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ile Rum lider Nikos Hristodulidis, yarın ara bölgede bir araya gelecek.
Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman ve Rum lider Nikos Hristodulidis, yarın ara bölgede görüşecek. Liderler, iki toplumlu teknik komitelerin temsilcileriyle de bir araya gelecek.
Cumhurbaşkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Erhürman-Hristodulidis görüşmesi saat 09.00’da başlayacak.
İki lider, 10.00 - 11.30 saatleri arasında ise Kültürel Miras Teknik Komitesi, Gençlik Teknik Komitesi ve Sivil Toplumla İstişare Mekanizmasının Yönlendirme Komitesi ile bir araya gelecek.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.