İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa, Hamitköy ve Girne’de üç kişi yaşamını yitirdi

Lefkoşa, Hamitköy ve Girne’de üç kişi yaşamını yitirdi

MD Sohel Rana, Cahit Çevik ve Mehmet Eyyüp Dikici dün aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Rana ve Dikici’nin ölüm nedeni kalp damar hastalığı olarak belirlenirken, Çevik’in ölüm sebebi otopsinin ardından netleşecek.

Yayın Tarihi: 01/11/26 14:45
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa, Hamitköy ve Girne’de üç kişi yaşamını yitirdi
A- A A+

Lefkoşa’da MD Sohel Rana (E-35), Hamitköy’de Cahit Çevik (E-64) ve Girne’de Mehmet Eyyüp Dikici (E-49), dün aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

Rana ve Dikici’nin ölüm nedeni "kalp damar hastalığı" olarak belirlenirken, Çevik’in ölüm sebebi ise yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Polisten verilen bilgiye göre, Lefkoşa’da sakin MD Sohel Rana, evinde aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Rana’nın otopsisinde, ölüm sebebinin “kalp damar hastalığı” sonucu olduğu tespit edildi.

EVİNDE ANİDEN RAHATSIZLANARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

Hamitköy’de sakin Cahit Çevik, evinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi. Çevik’in cansız bedeni üzerinde görevli doktor tarafından yapılan fiziki muayenede, darp veya cebir izine rastlanmadı. Çevik’in ölüm sebebi otopsinin ardından belirlenecek.

MEHMET EYYÜP DİKİCİ'NİN ÖLÜM SEBEBİ "KALP DAMAR HASTALIĞI"

Girne’de bir otelin mutfağında çalıştığı sırada aniden rahatsızlanan Mehmet Eyyüp Dikici, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dikici’nin otopsisinde, ölüm sebebinin “kalp damar hastalığı” sonucu olduğu tespit edildi.

Polisin üç ani ölümle ilgili soruşturması sürüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.