Ercan'dan KKTC'ye giriş yapan öğrenciler Telsim tarafından karşılanıyor
Sunduğu avantajlı kampanya ve tarifelerle her zaman öğrencilerin de yanında olduğunu kanıtlayan KKTC Telsim, onları Ada'ya ayak bastıkları andan itibaren yalnız bırakmıyor.
Ercan Havalimanı'nda Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ve Girne Amerikan Üniversitesi öğrencilerini karşılayan TELSİM temsilcileri, KKTC'de ve yurtdışındaki sevdikleri ile en uygun fiyatlarla konuşabilecekleri kampanya ve tarifeleri öğrencilerle paylaştı.
Üniversite öğrencilerini karşılarken, Türkiye ile dakikası sadece 3 kontöre konuşturan Türkiye Kampanyası, 10.000 SMS Kampanyası, öğrencileri kendi aralarında 3 ay boyunca ücretsiz konuşturan Kıyak Tarife, bir ay boyunca 22.00 07.00 saatleri arasında şebeke içi ücretsiz konuşturan Gece Avantaj Paketi tanıtılılrken, etkinlikte "hoş geldiniz" hediyesi olarak öğrencilere ücretsiz kontörlü Telsim hattı da dağıtıldı.
KAMPANYALAR ÖĞRENCİLER İÇİN
Öğrenci memnuniyetinin önemine vurgu yapan ve üniversiteli gençlerin her zaman yanlarında olacağının altını çizen Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, "Yükseköğrenim için KKTC'ye gelen öğrenciler hepimizin evlatlarıdır, kardeşleridir. Onların ülkemizde kalacakları 4-5 yıllık süre içerisinde hissedecekleri iyi şeylerle, bizlerin misafirperverliği arasında doğru bir orantı bulunmaktadır. Telsim bu bilinç ve sorumlulukla öğrencilerimize iyi duygular hissettirmek için elinden geleni yapmaya ve onların memnuniyeti için çalışmaya devam edecektir" dedi.
Gençlik enerjimize Telsim çok yakıştı
Telsim'in birbirinden avantajlı kampanya ve tarifelerini yakından tanıyan öğrenciler, Telsim Müşteri Hizmetleri'ne, 7 gün 24 saat ücretsiz olarak ulaşabileceklerini ve Ada'nın her bir noktasında toplam 21 Telsim Mağazası'nda işlemlerini gerçekleştirebileceklerini de öğrenmekten duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.
Ada'ya gelen öğrenciler, kendilerini Ercan Havalimanı'nda karşılayan Telsim ekibini görmekten mutlu olduklarını belirterek, "İlk kez ailelerimizden uzaklaşıyoruz. Çok güzel bir ülkeye geldik ama yine de ailelerimizden ve sevdiklerimizden uzakta olmak kolay değil. Fakat uçaktan iner inmez Telsim ailesini karşımızda görmek, burada yalnız olmadığımızı gösterdi." diyerek duygularını ifade ettiler. Kendilerine hediye edilen kontörlü hatlardan dolayı çok memnun kadıklarını belirten öğrenciler, "Annemizin, babamızın, geride bıraktıklarımızın ilk sesini, KKTC'ye gelir gelmez Telsim sayesinde duymak bizi çok duygulandırdı" dediler. Kendilerine yönelik yapılan Kıyak Tarife Kampanyası'na büyük ilgi de gösteren üniversite öğrencileri, çevrelerine de bu imkanlardan sözederek, hemen üye olacaklarını da belirterek, "Telsim, gençlik enerjimize çok yakıştı" dediler.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.