İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Maliye Bakanı Ersin Tatar, Pazar günü Hişt Hişt Baksana'nın konuğu olacak

Maliye Bakanı Ersin Tatar, Pazar günü Hişt Hişt Baksana'nın konuğu olacak

Ayşe Dilek Orhan'ın hazırlayıp, sunduğu "Şapkalı insanlarla şapkasız sohbetlerin, hayatın ve insanın programı" Hişt Hişt Baksana'nın bu hafta konuğu Maliye Bakanı Ersin Tatar. Pazar günü saat 10.00'da yayınlanacak olan programda, Dilek Orhan sorularıyla, unuttuğu pek çok anıyı yeniden anımsayan Ersin Tatar, hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yayın Tarihi: 19/11/11 07:01
okuma süresi: 2 dak.
Maliye Bakanı Ersin Tatar, Pazar günü Hişt Hişt Baksana'nın konuğu olacak
A- A A+

Ayşe Dilek Orhan'ın hazırlayıp, sunduğu "Şapkalı insanlarla şapkasız sohbetlerin, hayatın ve insanın programı" Hişt Hişt Baksana'nın bu hafta konuğu Maliye Bakanı Ersin Tatar.

Pazar günü saat 10.00'da yayınlanacak olan programda, Dilek Orhan sorularıyla, unuttuğu pek çok anıyı yeniden anımsayan Ersin Tatar, hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Harbin içinde büyüdüğümüz için portakal bahçelerinin içinde oyuncak silahlarla oynardık"
" Bize, annemin bir yolculuğa gittiğini, geri geleceğini söylediler ama ben neler olduğunu biliyordum."
"İsmet Hanım bize çok iyi baktı. Bu kadar sene aramızda ters bir söz olmadı."
"Darbeyi, harekatı hep İngiltere'den izledik."
" Anneannem Vildan Hanım, bizi öyle sahiplenmişti ki her şeyi bıraktı, Londra'ya geldi."
" Rahmetli Mete Adanır ile karşılıklı top oynadım. O çok süratliydi, yakalayamadım onu."
"Forest School'da bütün okul beni alkışladı."
" Bir dönem, yüzlerce ingilizin içinde Asil Nadir'e en yakın insanlardan biriydim."
"Sibel ile görücü usulü ile evlendik"
"Kızlarımın ikisi de 23 Nisan'da doğdu."
"Derby maçlarında "Memleket işidir bu, Erol Aksoy bir şey demez diye reklam kuşaklarında bir de benden der, beleşe Kıbrıs Tanıtımlarını yayınlattırırdım."
"O kadar kötü bir zamanda Maliye Bakanı oldum ki. herkes "bittin", "mahvoldun" derken, ben yılmadım
" Meclis'te muhaliflerle kavga ediyoruz ama içlerinde çok güzel çok güvendiğim insanlar var. Kavga sonrası çıkar, yemek yeriz. Bu ikisini ayırmak gerekir."
"Pişmanlık duyduğum tek karar, Doğan Harman ile ortaklık kurmaktı. Dostluğumuz bitti. "

Hepsi ve daha fazlası bu Pazar günü saat 10.00'da, ADA TV'de, Hişt Hişt Baksana'da.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.