İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Dağcılık Spor Derneği 18. Genel Kurulu yapıldı

Dağcılık Spor Derneği 18. Genel Kurulu yapıldı

<P>Yıllardan beri her pazar ada genelinde düzenlediği doğa yürüyüşleriyle tanınan Dağcılık Spor Derneği'nin 18. olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden Mustafa Cemal seçildi.</P>

Yayın Tarihi: 24/02/12 11:29
okuma süresi: 2 dak.
Dağcılık Spor Derneği 18. Genel Kurulu yapıldı
A- A A+

Derneğin pazar günkü dağ yürüyüşünün ardından Alevkayası Restoran'da yapılan genel kurulda, yıllardan beri bu görevi sürdüren Mustafa Cemal oybirliğiyle yeniden başkanlığa seçilirken, Ali Öner Asbaşkan, Ergül Aktunç Mali İşler Sorumlusu, İlgüz Tayyareci Veznedar ve Evren Değirmencioğlu da Sekreter olarak belirlendi.

Yaklaşık 70 üyesi, bir o kadar da gönüllü katılımcısı olan dernek, ekim başından mayıs sonuna kadar her pazar aksatmadan programlı yürüyüşler düzenliyor. Kaleburnu'ndan Karmi'ye, Tatlısu'dan Görneç'e kadar çeşitli bölgelerde düzenlenen yürüyüşlere yılda birkaç kez Trodos parkuru da ekleniyor.

Yürüyüş yaptıkları bölgelerde doğaya da katkıda bulunan, müdahale edemeyecekleri sorunları ilgili birimlere aktaran doğa tutkunları, birçok parkurun düzenlenmesine mali katkı da sağlıyor, harita ve broşürler çıkarıyor.

"www.cyprus-trekking.com" adresindeki web sitesinde de yayınlanan programa göre derneğin mart ayı programı şöyle: 4 Mart Karaoglanoglu ve çevresi, 11 Mart Kaleburnu, 18 Mart Tepebaşı ve 25 Mart Ilgaz.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.