Medyada farklı seslerin duyulmasına olanak sağlanması istendi
<P>Kıbrıs Toplum Medya Merkezi, Avrupa Irkçılığa Karşı Eylem Haftası (17-25 Mart) ve Uluslararası Irk Ayrımcılığı ile Mücadele Günü (21 Mart) dolayısıyla yaptığı açıklamada, medyada daha farklı seslerin de duyurulabilmesine olanak sağlanmasını istedi.</P>
Kıbrıs Toplum Medyası Merkezi, yazılı açıklamasında, çeşitlilik ve medya çoğulculuğunun, vatandaşlara sadece daha geniş, kaliteli bir yayın yelpazesi sunmakla kalmadığını, toplumun kültürel, sosyal ve siyasi gerçeklerini de yansıttığını belirterek, "diğer toplumlara karşı anlayışımızı de ileri seviyelere taşır. Medyadaki etnik temsiliyetin çeşitliliğindeki eksiklik kabul görmeme, hoşgörüsüzlük ve birlik olamama gibi sosyal meseleler üzerinde olumsuz etkilere yol açabilmektedir" dedi.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.