Büyükelçilik himayesinde kanser hastaları yararına kermes
<P>Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliği'nin himayesinde Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına kermes düzenlendi.</P>
Büyükelçilik bahçesinde bu sabah saat 10.00'da başlayan kermesi, TC Lefkoşa Büyükelçi Halil İbrahim Akça'nın eşlik ettiği Başbakan İrsen Küçük ve eşi Gülin Küçük ile Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun eşi Meral Eroğlu da ziyaret etti.
Kermeste, Kanser Hastalarına Yardım Derneği'nin doğal ve gönüllü üyesi çocuklardan oluşan müzik grubu "Grup Umut" un klasik müzik dinletisi de yer aldı.
TAK
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.