CTP'li belediyeler Lefkoşa'da çöp toplayacak
CTP'ye mensup belediyeler, Lefkoşa'da yaşanmakta olan çöp sorununun aşılmasına katkıda bulunmak amacıyla ve Belediye Emekçileri Sendikası'nın talebi doğrultusunda Lefkoşa'da temizlik çalışması yürütecek.
CTP MYK'sından yapılan açıklamaya göre Gazimağusa, Girne, Gönyeli, Değirmenlik, Dikmen, Yeniboğaziçi, Alayköy ve Akıncılar Belediyelerine bağlı ekipler, bu sabahtan itibaren, BES üyeleriyle işbirliği halinde Lefkoşa'nın temizlenmesi ve insan sağlığını tehdit eden durumun ortadan kaldırılması için çalışma yürütecek.
Açıklamada, "Yürütülecek temizlik çalışmaları hem aylardır maaşlarını alamayan ve açlığa terk edilen belediye çalışanlarıyla, hem de hiç hak etmediği bir duruma düşürülen ve sağlığını kaybetme tehlikesiyle baş başa bırakılan Lefkoşalılarla dayanışma amacıyla gerçekleştirilecek" ifadelerine de yer verildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.