İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell çağrı merkezi'ne Kolpa'nın sürpriz ziyareti

Kuzey Kıbrıs Turkcell çağrı merkezine sürpriz ziyaret

Kuzey Kıbrıs Turkcell çağrı merkezi müşteri temsilcileri, Kolpa'nın sürpriz ziyareti ile keyifli saatler yaşadı.

Yayın Tarihi: 21/07/12 17:16
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Kıbrıs Turkcell çağrı merkezine sürpriz ziyaret
A- A A+

Kolpa ile motivasyon

Kuzey Kıbrıs Turkcell'den verilen bilgiye göre, Türk Rock Müziği'nin önemli gruplarından Kolpa'nın ünlü isimleri, Kuzey Kıbrıs Turkcell'deki çalışmaları yerinde izledi, çağrı merkezi uzmanları ile sohbet etti ve bol bol fotoğraf çektirdi.

Rock müziği dans, pop gibi çeşitli müzik türleri ile birleştiren; sahnede eğlenmeye ve eğlendirmeye önem veren performans grubu Kolpa, bu kez Kuzey Kıbrıs Turkcell'de sahneye çıktı!
Vokalde Barış Yurtçu, gitarda Cenk Taner Dönmez, bas gitarda Bora Yeter, davulda da Samuray Gökçe'den oluşan grup üyeleri veKuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları, beklemedikleri bu sürpriz ile güzel vakit geçirip eğlendiler.

Yiyecek ve içeceklerle küçük bir kokteyl de organize edilen ziyarette, sürpriz bir pastayla grubun bas gitarcısı Bora Yeter'in doğum günü kutlandı.

Barış, Kuzey Kıbrıs Turkcell uzmanları ile birlikte şarkı söyledi ve kendi videosunun döndüğü ekranları görünce farklı bir mutluluk yaşadığını belirtti.

"Yatağın Soğuk Tarafı", "Son Nefesim" ve "Beni Aşka İnandır" gibi şarkılarıyla tanınan Kolpa, Kıbrıslı Türk müzikseverler tarafından da ilgiyle izleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.