TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Türkiye’nin Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tahliye edildi

Türkiye’nin Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tahliye edildi

“Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir” açıklamasının ardından suçundan gözaltına alınan Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Kolivar tahliye edildi.

Yayın Tarihi: 17/11/22 23:10
okuma süresi: 1 dak.
Türkiye’nin Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar tahliye edildi

“Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir” açıklaması gerekçe gösterilerek 'Türk milletini, devleti, devletin kurum ve organlarını aşağılamak' suçundan 8 Kasım'da gözaltına alınan Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, 9 gün sonra tahliye edildi.

T24'e konuşan Kolivar'ın avukatı, "Adalet geç de olsa tecelli etti" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.