Sudan'da Türkiye'nin tahliye uçağına ateş açıldı
Türkiye Milli Savunma Bakanlığı, çatışmaların devam ettiği Sudan'da Türkiye'ye ait bir tahliye uçağına ateş açıldığını, yaralı olmadığını ve uçağın güvenli şekilde iniş yaptığını açıkladı.
Türkiye Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Sudan'da Türkiye'ye ait C-130 tahliye uçağına hafif silahla ateş açıldığını, yaralanan olmadığını ve uçağın güvenli şekilde indiğini açıkladı.
Bakanlığın açıklamasında tahliye uçağını kimin hedef aldığı konusunda bilgi verilmezken uçakta gerekli kontrollerin yapıldığı aktarıldı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.