TÜRKİYE
okuma süresi: 1 dak.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ruslara uyarı: Kasetlerin arkasında olduğunuzu biliyoruz

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ruslara uyarı: Kasetlerin arkasında olduğunuzu biliyoruz

Kumpas, kaset, deepfake içerik ve montaj içeriklerin arkasında Ruslar olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız" dedi.

Yayın Tarihi: 11/05/23 21:25
okuma süresi: 1 dak.
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Ruslara uyarı: Kasetlerin arkasında olduğunuzu biliyoruz

Türkiye Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyada Ruslara uyarıda bulundu.

Kumpas, kaset, deepfake içerik ve montaj içeriklerin arkasında Ruslar olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, Rusça ve Türkçe mesajında şunları kaydetti: “Sevgili Rus Dostlarımız, Dün bu ülkede ortaya saçılan montajlar, kumpaslar, Deep Fake içerikler, kasetlerin arkasında siz varsınız. Eğer 15 Mayıs sonrası dostluğumuzun devamını istiyorsanız, elinizi Türk’ün devletinden çekin. Biz hala işbirlikten ve dostluktan yanayız.”

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.