Eski Yunan istihbaratçı Kalenderisis: “Türkiye Doğu Akdeniz’de güçlenirken, Yunanistan izliyor”
Yunanistan'ın eski istihbaratçısı Kalenderisis'in Türkiye sözleri ülkede olay oldu. Kalenderisis, Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve Ege'de güçlenirken ülkesinin olup bitenleri izlemekle yetindiğini belirtti.
Yunanistan'ın eski istihbaratçısı ve casusu olarak tanınan Savas Kalenderisis'in Türkiye'ye yönelik itirafları olay oldu. Yunanlı isim, "Yunanistan, Türkiye'nin silahlanma programları konusunda attığı adımları takip etmedi. Ve şimdi ayrıntıları hoşumuza gitmeyecek hoş olmayan bir durumdayız" dedi.
Yunanistan'ın eski istihbaratçısı Savas Kalenderisis, Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve Ege'de güçlenirken ülkesinin olup bitenleri izlemekle yetindiğini söyledi.
Katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Savas Kalenderisis, "Son dönemde Erdoğan'ın bizi uyuttuğunu söyleyebilirim. Türk ekonomisini güçlendirdi. GSMH'sini üçe katladı. Savunmasını güçlendirdi.
Bunları yaparken Yunanistan ve Kıbrıs uykuya dalmıştı. Temelde silahlanma programlarını ihmal ettik. Yunanistan, Türkiye'nin silahlanma programları konusunda attığı adımları takip etmedi. Ve şimdi ayrıntıları hoşumuza gitmeyecek hoş olmayan bir durumdayız" dedi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.