DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

ABD, Bin Ladin'in damadının mal varlığını dondurdu

ABD, Bin Ladin'in damadının mal varlığını dondurdu

<P>ABD, El Kaide şebekesinin mali operasyonlarının başındakilerden biri suçlamasıyla, Usame Bin Ladin'in damadı Muhammed Abdullah Hasan Ebul Hair'in mal varlığını dondurdu.</P>

Yayın Tarihi: 25/08/10 10:52
okuma süresi: 1 dak.
ABD, Bin Ladin'in damadının mal varlığını dondurdu
A- A A+

Hazine Bakanlığı, yazılı bir açıklamada bulunarak, ayrıca Amerikan vatandaşlarının 35 yaşındaki Suudi Arabistan vatandaşı Ebul Hair ile irtibata geçmesine de yasak koyulduğunu duyurdu.

Açıklamada, Amerikan çıkarlarına yönelik belli bir terör saldırısı amacıyla yüz binlerce doları transfer etmekle suçlanan bu kişinin, Suudi Arabistan tarafından 2009'da yayımlanan 85 kişilik arananlar listesinde yer aldığını da belirtildi.

90'lı yılların ortasından beri El Kaide üyesi olan Ebul Hair'in aynı zamanda Bin Ladin'e korumalar temin ettiği de belirtiliyor.

TAK

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.