DÜNYA
okuma süresi: 3 dak.

ABD: Tabancanın lazeriyle kedi oynatırken arkadaşını vurdu

ABD: Tabancanın lazeriyle kedi oynatırken arkadaşını vurdu

Bir tanığa göre içki içen 19 yaşındaki Jashanti Pleasant, tabancayı aldı, lazer görüşünü açtı ve "kedinin lazeri kovalaması için yere doğrulturken" yanlışlıkla tabancayı ateşledi.

Yayın Tarihi: 14/08/21 15:10
Güncelleme Tarihi: 14/08/21 15:38
okuma süresi: 3 dak.
ABD: Tabancanın lazeriyle kedi oynatırken arkadaşını vurdu
A- A A+

ABD'nin Wisconsin eyaletinde bir kadın, bir kediyle oynamak için tabancanın lazer görüşünü kullanırken yanlışlıkla arkadaşını vurdu.

The Associated Press, 19 yaşındaki bir kadın hakkında salı günü Wisconsin eyaletine bağlı Kenosha bölgesinde bir arkadaşını ziyaret ederken dikkatsizce silah kullandığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu. 21 yaşındaki bir adam eve tabanca getirdi.

Bir tanığa göre içki içen 19 yaşındaki Jashanti Pleasant, tabancayı aldı, lazer görüşünü açtı ve "kedinin lazeri kovalaması için yere doğrulturken" yanlışlıkla tabancayı ateşledi.

The Kenosha News, silahı getiren adamın antrede durduğunu ve tabancadan çıkan mermiyle vurulduğunu bildirdi.

Vurulan kişi kalçasından yaralandı. Saldırıya uğrayan adam daha sonra dışarı çıktı ve olay yerine çağrıldıktan sonra polisin kendisini bulduğu başka bir daireye gitti.

Hastaneye kaldırılan kişi, kanamasının durdurulması için turnikeyle tedavi edildi. Yetkililer, kişinin durumuyla ilgili daha fazla ayrıntı paylaşmadı.

Saldırıya uğrayan kişi hakkında, ateşli silah sahibi olmasını yasaklayan kefalet şartlarını ihlal etmekten suç duyurusunda bulunuldu. Ocakta evde bir tabancayla ateş edilen bir olaya karıştığı için hakkında genel güvenliği ağır ve kasıtlı şekilde zincirleme olarak tehlikeye attığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunulan adam, Haziran 2020'den beri kefaletle serbestti. Zanlı, ateş eden kişilerin eve ulaşmak için kullandıkları aracı sürüyordu.

Söz konusu kişiyi vuran kadın, tabancanın şarjörünün takılı olmadığını zannettiğini söyledi. Suç duyurusuna göre Pleasant, silahın "yanlışlıkla ateş aldığını" belirtti.

Polis raporunda, "Pleasant ateş ettiğinde şarjör tabancaya takılı olmasaydı, daha sonra tabanca bulunduğunda haznede mermi olmazdı" ifadelerine yer verildi.

Pleasant, adamdan özür dilediğini "ve adamın da kendisine sorun olmadığını söylediğini" belirtti.

Kadın kefaletle serbest bırakıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.