Almanya'da kasırga yıkıma yol açtı
Almanya'nın Saarland eyaletinde meydana gelen kasırga nedeniyle 50 evde ağır hasar oluştuğu bildirildi.
İtfaiyenin verdiği bilgi kapsamında, Marpingen yakınlarındaki 3 bin nüfuslu Urexweiler bölgesinde 70 metre yüksekliğe ulaşan kasırga nedeniyle çatıların uçtuğu, ağaçların devrildiği ve kasırganın çevrede büyük yıkıma sebep olduğu belirtildi.
Devrilen ağaçların araçlara zarar verdiği, evlerin camlarının kırıldığı ve bölgede yaşayanların büyük panik yaşadığı aktarılarak, ilk belirlemelere göre şans eseri ölen ya da yaralananların olmadığı kaydedildi.
Kasırgadan etkilenip evleri büyük ölçüde zarar görenlerin mülklerine geri dönmelerine izin verilmediği bilgisi paylaşıldı.
Remmesweiler ile Urexweiler arasındaki bir köy yolunun yıkılan ağaçlar nedeniyle trafiğe kapandığı ve yol açma çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.