DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy'in Kiev yakınlarında düşen helikopterde hayatını kaybetti

Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy'in Kiev yakınlarında düşen helikopterde hayatını kaybetti

Ukrayna'nın Kiev bölgesindeki Brovary kentinde bir helikopter anaokulu yakınına düştü. Olayda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Kazada, Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy'in de hayatını kaybettiği bildirildi.

Yayın Tarihi: 18/01/23 10:45
okuma süresi: 1 dak.
Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy'in Kiev yakınlarında düşen helikopterde hayatını kaybetti

Ukrayna'nın Kiev bölgesindeki Brovary şehrinde, bir anaokulunun yanına helikopterin düşmesi sonucu aralarında Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy'in de bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti, 22 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Brovary kasabasında bir kreş ve bir konut binasının yakınına helikopter düştü. Aralarında Ukrayna İçişleri Bakanı Denis Monastırskiy'in de bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti.

Kiev valisi Oleksiy Kuleba, "Kaza sırasında çocuklar ve kurum personeli anaokulundaydı. Herkes tahliye edildi" dedi.

Ukrayna Başkanlık Ofisi Başkan Yardımcısı Kirilo Timoşenko, "Bir uçak az önce bir sosyal altyapı tesisine düştü. Kurbanlar ve koşullar hakkında bilgi ediniyoruz. Devlet Acil Durumlar Servisi ve tüm servisler halihazırda olay yerindedir" bilgisini verdi.

Sağlık görevlileri, polis ve itfaiyeciler helikopter kazasının meydana geldiği alanda çalışmalarına başladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.