Çin'de heyelan: 21 ölü
Çin'in kuzeyindeki Şaanşi eyaletinin merkezi Şian şehri yakınında meydana gelen toprak kaymasında 21 kişi öldü.
Şian Acil Durum Yönetim Bürosundan yapılan açıklamaya göre, cuma gecesi başlayan ani selin yol açtığı toprak kayması nedeniyle şehrin batısındaki otoyol zarar görürken, 900 hanenin elektriği kesildi.
Heyelanda 21 kişi hayatını kaybetti, kayıp 6 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
Çin'in kuzey eyaletleri temmuz ayından bu yana Doksuri ve Khanun Tayfunları'nın yol açtığı şiddetli yağış ve sellerle karşı karşıya kalmıştı.
Sellerde toplam 142 kişinin yaşamını yitirdiği bildirilmişti.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.