Hürmüz Boğazı'ndan Türk sahipli ilk gemi geçti
Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hürmüz Boğazı'ndan Türk sahipli ilk geminin geçtiğini bildirdi.
Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.
Hürmüz Boğazı'nda 15 Türk sahipli gemiden 1 tanesinin İran Limanı'nı kullandığı için izinle geçirildiğini belirten Uraloğlu, "14 Türk sahipli gemi hala orada, sürekli irtibat halindeyiz. 6 tanesi kruvaziyer, yolcularıyla beraber bekliyor.
İran, Irak, Ürdün, Lübnan ve Suriye'de uçuşlar durduruldu. Türk vatandaşlarının Umman'dan ülkeye dönebilmeleri için ek seferler koyduk.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.