DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

Trump, İran'daki enerji santrallerini hedef alma süresini 6 Nisan'a kadar uzattı

Trump, İran'daki enerji santrallerini hedef alma süresini 6 Nisan'a kadar uzattı

ABD Başkanı Donald Trump dün yaptığı açıklamada, İran hükümetinin talebi üzerine İran'daki enerji santrallerine yönelik saldırılar başlatma süresini 10 gün süre ile 6 Nisan'a kadar uzatacağını, Tahran ile görüşmelerin "çok iyi" gittiğini söyledi.

Yayın Tarihi: 27/03/26 13:08
Güncelleme Tarihi: 27/03/26 14:18
okuma süresi: 1 dak.
Trump, İran'daki enerji santrallerini hedef alma süresini 6 Nisan'a kadar uzattı
A- A A+

Truth Social'da yaptığı bir paylaşımda şunları belirtti: "İran hükümetinin talebi üzerine, santralin imhası için verilen süreyi 10 gün uzatarak, 6 Nisan 2026 Pazartesi günü Doğu Saatiyle 20:00'ye kadar durduruyorum."

Şöyle devam etti: "Görüşmeler devam ediyor ve sahte haber kaynakları ile diğerleri tarafından yayılan yanıltıcı açıklamalara rağmen, görüşmeler çok iyi ilerliyor."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.