İsrail ordusu Batı Şeria’da Filistinlilere saldırdı
İşgal altındaki Batı Şeria’nın Ramallah yakınlarındaki Mugayyir beldesinde Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin 150 koyun çaldığı ve bazı arazileri ateşe verdiği iddia edildi. Filistinli kaynaklara göre, İsrail askerleri olay sonrası bölgeye baskın düzenleyerek Filistinlilere müdahale etti.
İsrail ordusu, Filistinlilerin topraklarını gasbeden İsraillilerin baskın düzenleyerek 150 koyunu çaldığı işgal altındaki Batı Şeria'nın Mugayyir beldesinde Filistinlilere saldırdı.
Filistin resmi haber ajansı WAFA'ya göre, sabah saatlerinde bir grup İsrailli, Ramallah'ın doğusundaki Mugayyir beldesine baskın düzenleyerek Filistinlilere ait 150 koyunu çaldı ve bazı arazileri ateşe verdi. İsrail askerleri ise olayın hemen ardından söz konusu İsraillileri "korumak" bahanesiyle beldeye baskın yaptı.
Baskınının ardından Filistin topraklarını gasbeden İsrailli grup, askerlerin koruması altında bölgeden çekilirken, İsrail askerleri ise Filistinlilere saldırdı.
İsrail askerlerinin bir Filistinliyi darbettiği ve beldenin çeşitli noktalarında göz yaşartıcı gaz kullandığı anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.