Lübnan'da İsrail'den yeni saldırı tehdidi
İsrail, Lübnan'ın güneyindeki 15 belde için saldırı tehdidinde bulundu.
İsrail ordusu ateşkese rağmen Lübnan'ın güneyinde saldırı tehditlerine ve halkı göçe zorlamaya devam ediyor. İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adraee, İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki Cebşit, Habbuş, Haruf, Kefer Coz, Yukarı Nebatiye, Aba, Adşit Şakif, Arabsalim, Tul, Yukarı Homin, Mecedil, Arzun, Dunin, Hamiri ve Marub beldelerini hedef alacağını belirtti.
Adraee, buradaki Lübnanlılardan yaşadıkları yerlerden en az 1 kilometre uzaklaşmalarını istedi. İsrail'in saldırı tehdidinde bulunduğu beldeler Lübnan'ın güneyinde işgal ettiği alanların dışında yer alıyor. İsrail ordusu öğle saatlerinde de Lübnan'ın güneyindeki 8 belde için saldırı tehdidi yayımlamıştı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.