İran Devrim Muhafızları, Tasnim Haber Ajansı'nın aktardığına göre, İranşehr kentinde İran askerlerinin öldürülmesine misilleme olarak Suriye'nin Tenef bölgesindeki ABD Özel Kuvvetleri Operasyon Komuta Merkezi'ne saldırı düzenlediğini açıkladı.
Reuters, söz konusu iddiayı bağımsız kaynaklardan doğrulayamadığını bildirdi.
Devrim Muhafızları ayrıca, İran'ın Hürmüz Boğazı üzerindeki tam kontrolünü sürdürdüğünü öne sürerek, ABD saldırıları devam ettiği sürece bu stratejik su yolundan hiçbir petrol ya da doğal gaz sevkiyatına izin verilmeyeceğini açıkladı.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.