Brüksel’de polis merkezine uzun namlulu silahla ateş açıldı
Belçika’nın başkenti Brüksel’e bağlı Anderlecht ilçesinde kimliği belirsiz kişiler, polis merkezine uzun namlulu silahla ateş açtı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, polis merkezinin cephesinde çok sayıda kurşun izi tespit edildi.
Belçika'nın başkenti Brüksel'e bağlı Anderlecht ilçesinde polis merkezine uzun namlulu silahla ateş açıldı.
Ulusal basına göre, Brüksel Güney Polis Bölgesinden yapılan açıklamada, 21 Ağustos tarihinde yerel saatle 23.40 sıralarında kimliği belirsiz kişilerin, Anderlecht'teki Demosthenes Caddesi'nde bulunan polis merkezine ateş açtığı bildirildi.
Açıklamada, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı, polis merkezinin cephesinde çok sayıda kurşun izi tespit edildiği belirtildi.
Olayın ardından elektrikli skuterle kaçtığı aktarılan 2 şüphelinin halen arandığı bilgisi paylaşılan açıklamada, Brüksel Savcılığının olayın araştırılması için balistik uzman görevlendirdiği ifade edildi.
ANDERLETCH'TE SON YILLARDAKİ SALDIRILAR
Brüksel'in uyuşturucu ticareti ve silahlı çete hesaplaşmalarından en fazla etkilenen bölgeleri arasında yer alan Anderlecht'te son yıllarda çok sayıda silahlı saldırı meydana geldi.
Bölgede, özellikle uyuşturucu satış noktalarının kontrolü için rakip gruplar arasında çatışmalar yaşanırken polis operasyonlarında uyuşturucunun yanı sıra ateşli silahlar ve yüksek miktarda nakit para ele geçiriliyor.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.