DÜNYA
okuma süresi: 1 dak.

İran uçağında korku dolu anlar: Kabin tavanı çöktü

İran uçağında korku dolu anlar: Kabin tavanı çöktü

İran’da Meşhed-Kirmanşah seferini gerçekleştiren uçak, türbülansa girdi. Sarsıntı sırasında kabin tavan kaplamasının bir bölümü yolcuların üzerine çöktü.

Yayın Tarihi: 16/09/26 08:06
okuma süresi: 1 dak.
İran uçağında korku dolu anlar: Kabin tavanı çöktü
A- A A+

İran’da yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı. 

Meşhed’den Kirmanşah kentine sefer yapan Sepehran Airlines’a ait Boeing 737 tipi yolcu uçağı, kalkıştan kısa süre sonra lastiğinin patlaması üzerine motor arızası verdi. 

Kısa süre sonra şiddetli sarsıntı başlayan uçağın kabin bölümünde tavan çöktü. Çok sayıda bagaj yolcuların üzerine düştü. Yolcular, korku ve panikle çığlık atmaya başladı.

Olayın ardından uçak, Meşhed Havalimanı’na dönerek acil iniş yaptı. Uçağın güvenli şekilde iniş yaptığı ve olayda yaralanan olmadığı bildirildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.