Deneyap Teknoloji Atölyesi öğrencileri EPNİ projelerini sergiliyor
Lefkoşa’daki Deneyap Teknoloji Atölyesi, Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti modülünü tamamlayan öğrencilerin yaklaşık 25 prototipini yarın düzenlenecek EPNİ Proje Şenliği ve Sergisi’nde kamuoyuyla paylaşacak.
Lefkoşa’da faaliyet gösteren Deneyap Teknoloji Atölyesi, 13 haftalık Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti (EPNİ=IoT) modülünü tamamlayan öğrencilerin çalışmalarını kamuoyuyla paylaşacakları EPNİ Proje Şenliği ve Sergisi düzenliyor.

Bilim Lefkoşa – Deneyap Teknoloji Atölyesi’nde yarın 13.00–15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte, 5. sınıftan lise düzeyine kadar farklı yaş gruplarından oluşan Atom, Nova, Kuantum ve Alfa takımlarının geliştirdiği yaklaşık 25 prototip sergilenecek.
Açıklamada, projenin öğrencilerin üretim odaklı öğrenme süreçlerini topluma yansıtması, özgüven kazanmaları ve teknoloji geliştirme kültürünün yaygınlaştırılmasına katkı sağlamasının hedeflendiği belirtildi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.