MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Şehzade Mustafa sonunu hazırlıyor

Şehzade Mustafa sonunu hazırlıyor

Yeniçerilerle olan yakınlığı nedeniyle tüm gözleri üzerine çeken ve bu sebeple babası Sultan Süleyman'la karşı karşıya gelen Mustafa, yine oldukça tehlikeli bir adım atıyor. Mustafa, aşkı için büyük bir risk alıyor.

Yayın Tarihi: 13/11/13 12:19
okuma süresi: 1 dak.
Şehzade Mustafa sonunu hazırlıyor
A- A A+

Şehzade Mustafa, Nisa Hatun'u Barbaros Hayrettin'in yanına bırakmak üzere İstanbul'a gelmiş ve Hünkar'dan izinsiz biçimde sancağını terk etmesiyle Hünkar'a karşı zor durumda kalmıştı.

Geçen bölümde Kanuni Sultan Süleyman'ın Hayrettin Paşa'nın kızıyla yakınlığından rahatsız olduğunu belirtmiş ve bu konuda Şehzade Mustafa'yı uyarmıştı.

Buna rağmen Mustafa tüm riskleri göze alarak Barbaros Hayrettin Paşa'ya bir mektup yazıp kızı Nisa Hatun'a karşı hislerini söylemişti.

Bu akşam ekranlara gelecek olan yeni bölümde, Şehzade Mustafa, kalbinin sesini dinleyerek Paşa'nın da rızasıyla, Nisa Hatun'a gizlice nikah kıyıyor.

Kimselere duyurulmadan gerçekleşecek nikah, Mustafa için büyük bir risk oluşturuyor.

Hürrem'in elinde büyük bir koz olabilecek olan bu nikah aynı zamanda Mustafa'yı korumak için oluşturulan teşkilatı da rahatsız ediyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.