MAGAZİN
okuma süresi: 1 dak.

Cansu Dere 250 bin dolara Magnum'un yüzü oldu

Cansu Dere 250 bin dolara Magnum’un yüzü oldu

"Ezel" dizisinin Eyşan'ı Cansu Dere, Magnum dondurmalarının Türkiye yüzü oldu. Magnum'un dijital kampanyasında görev alacak olan Dere, kampanya için 250 bin dolar yani yaklaşık 380 bin TL aldı.

Yayın Tarihi: 23/04/11 15:27
okuma süresi: 1 dak.
Cansu Dere 250 bin dolara Magnum’un yüzü oldu
A- A A+

Geçtiğimiz cuma günü eski sevgilisi Cem Yılmaz'la birlikte görüntülenen Dere, konuyla ilgili sorular üzerine "Özel hayatımla ilgili değil, dondurma için buradayız. Bu sorulara burada cevap vermek istemiyorum. Hadi siz de dondurma yiyin" dedi ve ardından Dere, çekimlerini bahane ederek koşar adım uzaklaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.